Avių žarnos

 

                                NATŪRALI  ŽARNA  - PROTINGAS SPRENDIMAS

 

Iki šiol natūralios žarnos  vis dar svarbiausia pagrindinė žaliava šiuolaikinei  dešrų ir šaltų mėsos užkandžių gamybai. Aukštos kokybės natūralaus apvalkalo dėka dešrelės ilgai išlieka šviežios , išlaiko savo stiprų skonį ir aromatą. Šiuo metų mėsos perdirbimo įmonėms siūlome 3 kalibrų avių žarnas, puikiai tinkančias įvairiems gaminiams.

 

 

SŪDYTOS AVIŲ ŽARNOS
                                     kalibrai    išeiga        (kg/91 m) 
- 18/20 mm, 1A, AB  16-18
- 20/22 mm, 1A, AB  20-22
- 22/24 mm, 1A, AB  24-26

 

      Plonosios žarnos surišamos į ryšulius po 91 m. Žarnų diametras- nuo 16 iki 24 mm. Žarnos gerai išvalytos nuo serozės ir gleivinės. Išvalytos žarnos 30 dienų sūdomos sausai arba druskos tirpale. 

   "A" klasei priklausančios žarnos gali būti naudojamos tiek automatiniam, tiek rankiniam dešrų ir dešrelių susukimui. Taip pat avių žarnos naudojamos plonų ir aukščiausios rūšies vytintų dešrelių gamybai.     

        Natūralių žarnų  privalumai:  

-  natūraliame apvalkale dešros gali "kvėpuoti",

- optimaliai bręsta,
- įgyja natūraliam produktui būdingą skonį ir aromatą.

 




Tel./faks.: +370 315 78600
Mob.: +370 644 44144,
+370 652 06111
El. paštas: info@megamita.lt
Pramonės g. 31, Alytus
LT-62175, Lietuva